mannenstudio.nl Uncategorized Zelf een veranda bouwen in je tuin

Zelf een veranda bouwen in je tuin

<strong>Zelf een veranda bouwen in je tuin</strong> post thumbnail image

Wil jij nog meer kunnen genieten van je tuin? Ben je daarnaast ook iemand die er wel van houdt om een leuk bouwproject aan te gaan? We hebben dan bij Mannenstudio een mooie uitdaging voor je: bouw je eigen veranda! Dat lijkt misschien een lastige klus, maar even een beetje online zoeken en je vindt allerhande pakketten waarbij je alle materialen geleverd krijgt. Jumbowood is een van de bedrijven die een dergelijk pakket leveren als je een veranda wil kopen. Je vindt in dit pakket niet alleen maar al het hout of aluminium, maar ook alle bevestigingsmaterialen. Uiteraard wordt dit dan vergezeld door een duidelijke handleiding. Zo kan je snel aan de slag met je bouwproject en ervoor zorgen dat je veranda er in no-time komt te staan.

Meer waarde voor je tuin

Op een dag sta je in je tuin en denk je bij jezelf: “Daar moet toch meer uit te halen zijn!” Wellicht is het nu alleen nog maar een plek waar je met mooi weer lekker kan zitten, maar waar je bij slecht weer zo ver mogelijk bij vandaan wil blijven. Ook als het buiten koud is zal je jouw tuin wellicht zo veel mogelijk mijden, wat natuurlijk zonde is. Als je een stevige veranda bij je huis hebt staan, dan maak je jouw tuin gelijk een stuk uitnodigender. Mooi meegenomen: je hoeft er ook niet bang voor te zijn dat je BBQ verpest wordt omdat het opeens begint te regenen. Zet gewoon de BBQ onder de veranda en je kan lekker door blijven grillen. Afhankelijk van het formaat van je veranda kunnen je gasten hier natuurlijk ook plaats onder nemen. En als het buiten wat kouder is, pak je er gewoon een warme fleecedeken bij en kan je alsnog lekker genieten onder je veranda. Helemaal als je hier ook nog een heater neerzet.

Goed, maar hoe bouw je dan zo’n veranda?

We weten nu dat je online eenvoudig een veranda kan bestellen. Maar hoe zorg je er dan voor dat deze ook helemaal goed in je tuin komt te staan? Als je het pakket van Jumbowood ontvangt, dan kan je hier meteen mee aan de slag. Wel een opmerking: er moet namelijk eerst een goede fundering gelegd worden, voordat je aan de slag kan gaan met het opbouwen van de veranda. Deze onderdelen bestel je eenvoudig bij de rest van het bouwpakket, maar je hebt ook de keuze om de fundering door specialisten van Jumbowood te laten leggen. Is de fundering gelegd, dan begint het bouwen zelf. Met de geleverde materialen is het mogelijk om je veranda snel en veilig neer te zetten. Let er hierbij goed op dat je de handleiding volgt en dat je de juiste materialen gebruikt. Zo weet je namelijk zeker dat alles straks stevig staat. Dankzij de heldere handleiding hoef je er niet bang voor te zijn dat je iets over het hoofd ziet.

Keuze uit een ruim aanbod aan veranda’sVeranda’s zijn in een groot aantal soorten en stijlen te krijgen. Zo is er voor elke tuin wel een passende veranda te vinden. Ga je met jouw veranda voor de natuurlijke houtlook, of zie je het toch meer zitten om een stijl te gebruiken die strak en modern is? Een veranda van Douglas hout, of toch liever een aluminium terrasoverkapping? Het is dan verstandig om even goed te kijken wat voor stijl het beste aansluit op jouw tuin of huis. Je hebt bij Jumbowood de mogelijkheid om in de showroom niet alleen te komen kijken wat voor veranda’s hier te krijgen zijn, maar ook om meteen een 3D-tekening te laten maken. Zo heb je een perfect idee van hoe jouw veranda er straks uit komt te zien. Je mag hierbij ook aangeven wat de maten van jouw veranda moeten zijn. Kies er bijvoorbeeld voor om een standaard maat te nemen, of, als jouw tuin een afwijkende maat heeft, de maten aan te laten passen. Het bouwpakket voor jouw veranda wordt dan helemaal op maat gemaakt en bij je afgeleverd. Het bouwen van je veranda kan gaan beginnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post