mannenstudio.nl Tips Op zoek naar goedkope vliegtickets? Wij geven je 3 tips!

Op zoek naar goedkope vliegtickets? Wij geven je 3 tips!

Op zoek naar goedkope vliegtickets? Wij geven je 3 tips! post thumbnail image

Een zo goedkoop mogelijk vliegticket naar Ibiza scoren: wie wil dat nou niet? Het lijkt een hele opgave, maar het is soms makkelijker dan je denkt. Er zijn namelijk een aantal manieren waarmee je de beste deals kunt opsporen. In deze blog geven wij je drie handige tips!

Kijk en vergelijk op Skyscanner

Skyscanner is een zoekmachine die voor jou de prijzen van verschillende vliegmaatschappijen vergelijkt. Op Skyscanner kun je voor specifieke data kiezen, maar ook voor een hele maand. Je krijgt dan een overzicht te zien van de vluchtprijzen op verschillende dagen. Ideaal dus als je flexibel bent, want op deze manier ontdek je gemakkelijk wat de goedkoopste dagen zijn om te vliegen. Maakt het je niet uit waar je heen vliegt? Dan wordt het nog makkelijker! Op Skyscanner kun je namelijk voor de optie “overal” kiezen. De zoekmachine geeft dan alle bestemmingen aan waar je op kunt vliegen mét de bijbehorende prijzen. Op deze manier kies je gegarandeerd de goedkoopste bestemming uit!

Boek op het juiste moment!

Maar wanneer dan? Helaas is dat antwoord nooit hetzelfde. Het is een kwestie van goed vergelijken. Houd de verschillende deals en prijzen goed in de gaten. Zo vroeg mogelijk boeken is zeker niet altijd het goedkoopst. Té vroeg boeken is zelfs af te raden. Een goede graadmeter is om je ticket rond de 4 à 6 maanden van te voren te boeken. Verder wordt er door verschillende bronnen gezegd dat je op dinsdagen de meeste kans hebt op het boeken van goedkope vliegtickets.

Er is meer dan Schiphol

Een belangrijke reminder: er zijn meer vliegvelden dan Schiphol Airport. Kijk daarom verder dan alleen Schiphol. Misschien zijn de tickets vanuit Eindhoven of Rotterdam wel stukken goedkoper. Maar kijk ook naar tickets vanuit het buitenland: Brussel of Düsseldorf bijvoorbeeld. Het is zeker de moeite waard om deze verschillen in ticketprijzen met elkaar te vergelijken. Voordat je het weet loop jij helemaal in Ibiza style rond. In het zonnetje. Op een prachtig strand!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post