mannenstudio.nl Hobby De populairste hobby’s van mannen

De populairste hobby’s van mannen

De populairste hobby’s van mannen post thumbnail image

Iedereen heeft wel een hobby, misschien zelfs wel meerdere, die we graag beoefenen in onze vrije tijd. Waar er zeker hobby’s zijn die zowel mannen als vrouwen graag beoefenen, zoals lezen of yoga, zijn er ook zeker een aantal hobby’s die vooral populair zijn bij mannen. In dit korte artikel duiken we in deze hobby’s die vooral mannen interessant vinden. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

Enkele hobby’s

De eerste hobby waar we misschien wel aan moeten denken bij mannen is fitness. Zeker, deze hobby is absoluut niet exclusief aan mannen, maar wordt wel door extreem veel mannen beoefend. Veel mannen vinden het belangrijk om er goed uit te zien en willen daarvoor graag vele uurtjes zweten in de sportschool.

Sowieso is sporten een erg populaire hobby onder mannen. Een van de meest populaire sporten is natuurlijk voetbal. Erg veel mannen zitten bij lokale voetbalverenigingen en zijn supporters van een club. Hoewel ook veel vrouwen voetbal beoefenen, zijn de stadions van Eredivisie clubs toch vaak volgepakt met mannen. Hetzelfde geldt voor een andere populaire sport, darts. Darttoernooien worden maar wat graag gekeken door mannen, waar vrouwen dit toch liever aan zich voorbij laten gaan.

Naast sporten is ook het leren bespelen van een muziekinstrument een populaire hobby van veel mannen. Mannen bespelen bij uitstek vaak een gitaar of drums. Instrumenten die veel herrie kunnen maken dus!

Ten slotte is een erg populaire hobby onder mannen gamen. Sommige mannen besteden hier zelf vele duizenden euro’s aan door steeds nieuwe spellen te kopen en de beste game pc te bouwen. Enkele mannen gamen zelfs niet meer als hobby maar hebben er hun beroep van weten te maken door ofwel professioneel gamer te worden, of juist door Youtube en Instagram filmpjes te maken.

Zo zie je dat er vele hobby’s zijn voor mannen. Jouw voorkeur is natuurlijk geheel persoonlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post