mannenstudio.nl Hobby De populairste games onder mannen

De populairste games onder mannen

De populairste games onder mannen post thumbnail image

Gamen is sinds de jaren 90 toen de eerste Nintendo’s en Playstation op de markt kwamen een onverminderd populaire hobby voor vele mannen en vrouwen. Dat is ook niet zo gek, want het spelen van een spel met je vrienden of solo is ook erg vermakelijk. Ondertussen bestaan er veel verschillende soorten games die allemaal net iets anders bieden. Zo heb je party spellen, zoals Mario Party, schiet spellen zoals Call of Duty en sportspellen zoals Fifa en F1.

Wat voor spel jij het leukst vindt om te spelen hangt natuurlijk helemaal af van je persoonlijke voorkeur. Niet iedereen houdt er nu eenmaal van om te schieten, of om met zijn allen een party spel te spelen. Toch zijn er toch wel zeker spellen die de meeste mannen wel leuk vinden om te spelen. In dit artikel noemen we enkele van de meest populaire spellen onder mannen.

Het lijstje

Een spel dat al vele jaren ongelofelijk populair is, is Call of Duty. De populariteit van Call of Duty ligt aan haar multiplayer mogelijkheden. Via de multiplayer speel je online met andere spelers over de hele wereld. Zo kan je vanuit je eigen kamer, met je vrienden spelen. Door allerlei upgrades die je kan uitvoeren in het spel, aan bijvoorbeeld je wapens of je karakter, blijft het spel telkens fris en heb je altijd iets om naartoe te streven. Dat maakt dat het spel erg populair blijft, ondanks dat er al vele Call of Duties uitgekomen zijn.

Een soortgelijk spel is Battlefield. Ook deze game is populair door haar online mogelijkheden. Battlefield maakt gebruik van grote maps en je kan daarnaast ook nog eens met voertuigen spelen, zoals tanks en gevechtsvliegtuigen.

Op het gebied van sport spellen is het voetbalspel Fifa absoluut de meest populaire. Veel mannen vinden het maar wat leuk om tegen hun beste vrienden, met hun favoriete teams een potje Fifa te spelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post