mannenstudio.nl Auto's De populairste auto´s onder mannen

De populairste auto´s onder mannen

De populairste auto´s onder mannen post thumbnail image

In Nederland rijden er vele miljoenen auto´s over de wegen. Elk jaar worden er dan ook weer vele nieuwe auto´s aangekocht door mannen en vrouwen. Waar sommige auto´s bij zowel mannen als vrouwen erg populair zijn, zoals bijvoorbeeld de Volkswagen Polo, zijn er ook degelijk verschillen tussen mannen en vrouwen als het op hun auto voorkeur aankomt. In dit korte artikel onderzoeken we de verschillen tussen mannen en vrouwen op het gebied van auto´s. Laten we snel verder gaan.

Groot of klein?

Wellicht verbaasd het je niet, maar over het algemeen geven mannen de voorkeur aan grote auto’s zoals SUV’s of een grote sedan of station zoals de BMW5 of 7. Vrouwen daarentegen kiezen juist eerder voor een kleinere auto. We moeten hierbij gelijk denken aan de Fiat 500, maar ook auto’s zoals de Opel Corsa of een Mini zijn erg populair bij vrouwen.

Naast verschillen in de voorkeur van soort auto is er ook zeker een verschil tussen de voorkeur voor merken. Deze verschillen staan wel in verhouding tot de verschillende voorkeuren op het gebied van type auto. Zo zie je dat mannen eerder de voorkeur geven aan merken zoals BMW, Jaguar, Range Rover of Audi, terwijl vrouwen eerder kiezen voor Toyota, Fiat, Opel of Renault.

Wat zijn dan de meest populaire auto’s onder de mannen? Bovenaan staat, en je verwacht het misschien al wel, de Volkswagen Golf. Dit is ook niet zo gek, want de Golf is een mooie, goed rijdende auto die ook nog eens niet al te duur is in aanschaf en gebruik. Naast de Volkswagen Golf is ook de BMW 3 serie een erg populaire auto onder de mannen. Deze auto is net iets luxer dan de Volkswagen en kost dan ook iets meer, maar hij rijdt heerlijk.  Ten slotte is ook de Audi A3 erg populair voor dezelfde redenen als de BMW 3.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post